Laster...

InnTre jobber kontinuerlig med produktutvikling og har et ønske om å levere gode varer som følger tidens trend og utvikling.

Som et resultat av dette endrer vi nå 34 x 145 Altanrekke.

For å sikre best mulig heft mellom underlaget og eventuell overflatebehandling på altanrekken, leveres nå 34x145 furu impregnert med rilling på hele overflaten. Det er likevel fordelaktig å la terrassetoppen tørke best mulig før overflatebehandling foregår. Det er også viktig å tenke en diffusjonsåpen overflatebehandling, da det som regel vil være noe restfukt igjen i det impregnerte virket.

Ytelseserklæringer er nå lagt ut i norsk og engelsk versjon under "Nedlasting av dokumenter (PDF)".

Vår- og sommersesongen er i gang, og antall ordrer ved vårt malingsanlegg er økende. Leveringstid fra bestilling ved vårt anlegg, er nå ca 2 uker.

InnTre har følgende åpningstider:

Verdal 07.00 - 15.00 (74 07 32 00)

Steinkjer 07.00 - 15.30 (74 17 07 20)

Linken nedenfor er til en videosnutt som sier litt om konstruksjonspakken til Kjeldstad Trelast. Denne gir et godt innblikk i produktets kvaliteter.  Send den eventuelt videre til aktuelle entreprenører som kan tenke seg å vurdere et slikt produkt.

Ta kontakt så stiller vi i InnTre opp og gir dere nærmere informasjon om produktet og pris.

http://www.youtube.com/watch?v=mrsO5x6Ua-k

InnTre har siden 2007 levert brannbeskyttet kledning på bestilling. Brannbeskyttelse av trekledning muliggjør øket bruk av tre. Les mer om dette under "produkter"