Laster...

Her kan du legge inn bestilling av sagflis og spon til ønsket hentedato. Vi reserverer antall kubikk for å øke leveringspresisjon. Du skriver selv ut ordreseddel/hentelappe som du skriver ut og leverer til laster.  

Vdr Volum:

"Inntre endrer sin høvelproduksjon med det resultat at mengde spon tilgjengelig fra Verdal vil bli begrenset framover. Spon på Steinkjer pakkes i baller og selges gjennom Felleskjøpets utsalgssteder."

Volum avhenger som nevnt av produksjon og oppdateres fortløpende! 

 

Fra Oktober 2019 vil vi prøve å sende ut så mye som mulig av fakturaer på mail eller via EHF. For å få via EHF så er vi avhengig av å ha deres organisasjonsnummer. Legger du inn det under "min Side", så skal vi få ordnet dette. Sørg også for at mailadressen som ligger registrert er rett og er den du bruker i hverdagen.


Du kan bestille eller endre bestilling frem til kl. 09.30 på hente dag.

Opplasting hver dag mellom klokken 10.00 og 12.00.

 

NYHET! Bestill og betal med det samme og spar samtidig 7,- pr m3! Nå er muligheten her for å bestille og betale med det samme enten med Visa/Mastercard/Vipps. Pris for nettbetaling er 137,- pr m3 + mva, mens pris for faktura eller kontant er 144,- pr m3 + mva. Skriv ut hentelapp som vanlig!

 

 

HUSK å fyll ut alle felt riktig, samt ta vare på brukernavn og passord!

Innlogging kreves
 Brukernavn
 
 Passord
 
 

Glemt passord?

Ny kunde